alles voor je huis in de opruimingskrant

Alle actuele aanbiedingen bij Berg en Berg Cruquius.

We vinden het fijn om jou als klant regelmatig te laten profiteren van onze aanbiedingen. Hieronder vind je alle lopende acties op een rij. Wil je meer weten over een bepaalde actie? Lees dan verder op de specifieke actiepagina. Wil je de meest recente acties als eerste ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Actie: geldig tot 31-07-2019

Desso tapijt 15% korting op de hele collectie

Tijdens de opruiming krijg je 15% korting op Desso tapijt. Dat maakt een nieuwe vloer wel erg voordelig. Uiteraard krijg je van ons nog steeds de service die je gewend bent.

bekijk de actie

Actie: geldig tot 31-07-2019

Luxaflex® Duette® en Plisse 20% korting

Dé paradepaardjes van Luxaflex®: Duette® Shades en Plissé gordijnen. Toepasbaar op vrijwel elke raamvorm en altijd even stijlvol. Kom de verschillende stoffen en dessins in de winkel bekijken, er is altijd wel een Duette® Shade of Plissé gordijn dat in jouw interieur past.

bekijk de actie

Actie: geldig tot 31-07-2019

Parade tapijt 15% korting op de hele collectie

Tapijt in huis kent vele voordelen. Het voelt zacht en comfortabel aan, help de akoestiek in huis verbeteren en is veilig en zeer slijtvast. Ben je toe aan een nieuw tapijt in huis? Dan is dit de kans om het niet alleen mooi, maar ook nog extra voordelig te realiseren! Nu op Parade tapijt 15 procent korting.

bekijk de actie

Actie: geldig tot 31-07-2019

NL Label PVC visgraat Bilbao en Horten All-in gelegd €79,=

Tijdens de opruiming krijg je NL Label PVC visgraat Bilbao en Horten voor €79,- All-in gelegd! Met deze prachtige PVC vloer, die zowel in een stoer als klassiek interieur past, geef je jouw woning een nieuwe look. Ben je nieuwsgierig geworden? Kom langs in de winkel of maak een afspraak.

bekijk de actie